Reinigen van zwembad of zwemvijver:

Na verloop van tijd zou u in uw zwembad of zwemvijver wel eens moeilijkheden kunnen ondervinden om na de winter hardnekkig vuil van de wanden of bodem volledig verwijderd te krijgen. Indien de borstels of zwembadrobot dit klusje niet of moeilijk geklaard krijgen, hebben wij de oplossing!

Geoblauw ontzorgt u:

Wij komen bij u langs voor een intensieve reiniging van de wanden en bodem van uw zwembad/zwemvijver. Hiervoor maken wij gebruik van een zwembadreiniger met hoge druk en extra watertoevoer. Deze waterjet zorgt voor een grondige reiniging zonder uw wand, rand, liner of folie te beschadigen. Het resultaat dat hier mee bekomen wordt kan je niet vergelijken met het werk met manuele bortstels of zwembadrobot en zorgt voor een langdurend verschil.

U zal nadien merken dat het werk met borstels of zwembadrobot ook weer vlotter gaat.

 

Voor de doe-het-zelver:

Wil u graag zelf aan de slag dan kan u bij ons terecht voor verschillende handige toestellen die reeds jaren door ons gebruikt worden. Ze hebben dus hun degelijkheid bewezen. Deze professionele toestellen kan u bij ons bestellen. Vraag zeker naar info via mail@geonet.be

 

CONTACT