Renovatie van chloorzwembad naar BIOTOP ecozwembad bekleed met liner

De eigenaars beschikten over een oud chloor zwembad maar wilden niet langer de nadele voelen van een chemische zuivering. Het Geoblauw team renoveerde dit bad tot een 100% biologisch gezuiverd ecozwembad. Dit betonnen zwembad werd bekleed met een antraciet PVC liner. Hierdoor oogt het zwembad heel natuurlijk.

Het beschikt over een ruime plage die toelaat om tijdens warm weer te genieten van zon en water met een drankje of een mooi boek. Onder deze plage is er een rolluik voorzien. De boordsteen is een megasmooth gegoten betontegel van 1 x 1 m wat voor een hedendaagse look van dit buitenbad zorgt.

De waterzuivering gebeurt op de natuurlijke BIOTOP wijze , een frequentie gestuurde pompen, zandfilter en warmtepomp. Dit Ecozwembad behaalde de eerste prijs voor de “natural pool design award 2017” te Oostenrijk.

HAASRODE

CONTACT