ONZE WERKWIJZE

In vier eenvoudige stappen maken we van uw droom realiteit! We gaan samen met u op zoek naar het ideale zwembad of de perfecte zwemvijver op maat.

STAP 1

v

Vrijblijvend advies

We bespreken vrijblijvend uw wensen en stellen ons aanbod aan u voor. Indien u geïnteresseerd bent, geven we verder advies. Ga samen met ons op zoek naar wat het beste bij u past. Een een natuurlijk gezuiverd zwembad, een zwemvijver of een hybride zwembad. In deze eerste fase krijgt u ook een raming van uw project.

STAP 2

Ontwerp

Onze gespecialiseerde tuinarchitect meet het terrein op en brengt uw tuin in kaart. Met deze informatie werken we een passend concept uit. Na de bespreking van dit voorontwerp volgen de definitieve plannen en een gepaste offerte. Wij begeleiden u ook met de opmaak van een bouwvergunning voor uw zwembad of zwemvijver.

STAP 3

Realisatie

Zwembaden zijn meer dan een kuip alleen. Vanzelfsprekend verzorgen wij alle aansluitingen van de filterinstallatie, maar ook de hele tuinaanleg, het grondwerk, de technische installatie, de terrassen, het poolhouse, … nemen we voor onze rekening. Het gehele tuinproject kan door GEOBLAUW uitgevoerd worden. Bent u aannemer of bent u handig en wilt u graag een deel van de werken zelf uitvoeren? 

Contacteer ons en we werken samen een plan voor u uit.

STAP 4

Genieten

Al onze projecten hebben een helderwatergarantie. Maar onze service is pas compleet, als u echt kunt genieten van uw tuin. We ontzorgen u helemaal. Ook na de realisatie van uw zwembad of zwemvijver kunt u op ons blijven rekenen. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver, moeten er onderdelen vervangen worden of heeft u gewoon een vraag? Contacteer ons, we helpen u graag verder.

CONTACT