VAN  PROFESSIONEEL ADVIES TOT ONDERHOUD VAN UW ZWEMBAD OF -VIJVER 

Wij luisteren naar uw vragen, zorgen en bedenkingen. We bespreken uw wensen en dromen, en maken een ontwerp dat volledig aansluit bij de inrichting van uw tuin en leefomgeving.

Neemt u binnenkort een plons in het zuivere water van uw eigen droomzwembad? Wij hopen alvast van wel.

STAP 1

v

Professioneel advies op maat van uw tuin

Na een eerste contact bespreken we vrijblijvend uw wensen en verwachtingen. Indien u dat wil, stellen we graag ons aanbod aan u voor in onze demotuin in Rumst. Vervolgens geven we verder professioneel advies en gaan we samen op zoek naar het zwembad of de zwemvijver die best bij u – en uw tuin – past. In deze eerste fase krijgt u ook een raming van uw project, die u thuis kan bekijken. Daarna komen we bij u langs om de mogelijkheden en de offerte te bespreken en maken we een grondplan en eventueel ook een 3D-model op van uw tuin en zwembad.

Geoblauw werkwijze, Werkwijze
Geoblauw werkwijze, Werkwijze

Indien u dat wenst, kunnen we uw volledige tuin opnemen in het ontwerp – zoals steeds voorzien in de offerte. Samen met GEOGROEN kunnen we uw tuin integraal onder handen nemen en een prachtig project realiseren.

STAP 2

Vormgeving en ontwerp

Na goedkeuring van de offerte brengt een gespecialiseerde tuinarchitect uw tuin en de omgeving in kaart. Samen bepalen we uw prioriteiten en de sfeer die u wil creëren. Wilt u een ecozwembad in lijn met uw huidige tuin, of kiest u voor een nieuw en verrassend ontwerp? Gaat u voor een natuurlijk zwembad met strakke look of een zwemvijver in een natuurlijke glooiing? Ook de juiste materiaalkeuze is van groot belang voor de look en uitstraling. Daarom werken we bij GEOBLAUW uitsluitend met kwalitatieve en duurzame materialen.

Uiteindelijk gieten we alles in een 3D-render, zodat u een realistisch beeld krijgt en ook meteen de juiste sfeer kan beleven. Kortom: we verzorgen alles van het basisgrondplan tot de opmaak van de bouwvergunning. Na bespreking van dit voorontwerp volgen de definitieve plannen en offerte.

STAP 3

Aanleg van uw natuurzwembad of zwemvijver

Onze experts voeren de graafwerken en de constructie van uw zwembad of -vijver uit volgens de vooropgestelde planning. We verzorgen alles van a tot z: aansluitingen voor de filterinstallatie, de volledige tuinaanleg, het grondwerk, de technische installatie, de terrassen, de poolhouse …

Kortom: samen met GEOGROEN nemen we het volledige tuinproject voor onze rekening. Na de bouwfase wordt het zwembad onmiddellijk gevuld met water en wordt de technische installatie operatief gemaakt, zodat u zo snel mogelijk het heldere water kunt induiken. Daarna wordt het terrein rondom in de oorspronkelijke staat hersteld of opnieuw aangelegd volgens het ontwerp.

Geoblauw werkwijze, Werkwijze
Bent u zelf aannemer? Of bent u een handige harry die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan kan u gerust de graafwerken of de bouw van het zwembad zelf uitvoeren en nemen wij de waterdichting en filtertechnieken voor onze rekening. Samen stellen we een plan op om u maximaal bij het project te betrekken.

OVERTUIGD?

Geoblauw werkwijze, Werkwijze

STAP 4

Service na verkoop en onderhoud van uw natuurlijk zwembad

Onze missie is pas geslaagd als u zonder zorgen van uw exclusieve zwembad of -vijver kunt genieten. Daarom kunt u steeds op ons GEOBLAUW-team blijven rekenen. Het onderhoud van een ecozwembad of zwemvijver is van het grootste belang. Zonder degelijk onderhoud kunnen we geen helder water garanderen en kan het natuurlijke zuiveringsproces worden verstoord. Daarom zetten we u op weg en blijven we de evolutie van uw tuin mee opvolgen.

Ook op vakantie in eigen tuin?

Inspiratie opdoen?