EXPERT IN DE AANLEG VAN NATUURLIJKE ZWEMVIJVERS EN ZWEMBADEN

Over GEOBLAUW

Ons team, dat uit ervaren, dynamische en steeds goedgezinde professionals bestaat, staat al sinds 1994 elke dag vol passie klaar om uw dromen te realiseren. Kwaliteit en perfecte afwerking staan bij GEOBLAUW voorop. Met de nodige ervaring en technische inzichten zorgen wij voor een nauwgezette werfopvolging. We werken met de nodige inspiratie uw plannen verder uit. Onze medewerkers werken steeds met toewijding en veel inzet aan een sfeervolle afwerking van elk project.

Zwembaden hebben voor GEOBLAUW geen geheimen. Ruim 25 jaar adviseren wij u graag over de kwaliteiten van onze zwembaden en de ecologische voordelen van een zwemvijver. Onze specialisatie is het 100% natuurlijke zuiveringsproces van zwembaden en zwemvijvers, vrij van chemicaliën. Enkele van onze realisaties werden gelauwerd met verschillende binnen- en buitenlandse prijzen.

”Wij zorgen voor een glasheldere topkwaliteit! “

Een eigen zwembad of zwemvijver is een echte meerwaarde voor uw huis en tuin. Onze zwembaden zijn van de beste kwaliteit. We kiezen voor u de juiste producten volgens uw keuze, toepassing en ontwerp.

Sinds 1994 werken we vol passie aan topkwaliteit, of we nu een zwemvijver, een hybride zwembad of een biologisch gezuiverd ecozwembad installeren.  We hebben voldoende ervaring in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Als partner van BIOTOP bundelen we samen meer dan 50 jaar ervaring in natuurlijke zuiveringsprocessen.

Onze ecozwembaden zijn unieke creaties! Optisch gezien bekomt u van ons een traditioneel zwembad, maar toch heeft het de unieke eigenschappen van een zwemvijver: algenvrij helder water met verwarming, maar zonder chemische toevoegingen zoals chloor.

”Droomt u ook van elke dag vakantie?”

Met een brede keuze aan afmetingen, kleuren en accessoires geven we u de mogelijkheid om het zwembad van uw dromen samen te stellen. Ook voor uw tuin en terras kunnen wij prachtige ontwerpen creëren en uitvoeren. Het GEOGROEN team maakt van uw tuin een echte vakantiebestemming.

“Wenst u een offerte, contacteer ons vandaag!”

Als verdeler van Starline Monoblock zwembaden hebben we de topkwaliteit in huis. Deze zwembaden in één stuk zijn superieur in vormgeving en afwerking, zijn volledig geïsoleerd en kunnen snel geplaatst worden. Ze vormen dus een duurzame oplossing. Bovendien worden Starline zwembaden in België (Pelt) gefabriceerd.

Ontdek waar Geoblauw voor staat, Over ons

6 Voordelen van natuurlijk gezuiverd water

DUURZAAM

Chemische producten kunnen leidingen, folie … aantasten en zo de levensduur van uw zwembad verkorten. Daarom is het grootste deel van onze onderdelen perfect recyclebaar. Het ecozwembad verbruikt ook minder elektriciteit dan een chemisch gezuiverd zwembad – een extra duurzaamheidsfactor en kostenbesparend element.

MENS & MILIEU

Het spreekt voor zich dat  chemische producten schadelijk zijn voor het milieu. Water zonder zware metalen, chloor, zout, koper of ozon respecteert zowel het milieu als (de huid van) de zwemmer.

U

GLASHELDER

Onze natuurlijke zuiveringssystemen zijn niet alleen perfect en met de grootste zorg afgewerkt, ze garanderen ook glashelder water zonder toevoeging van chemicaliën.

N

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Voor een natuurlijk gezuiverd zwembad heeft u minder onderhoudsproducten nodig en de eenvoudige technieken garanderen ook een lage onderhoudskost.

BIODIVERSITEIT

100% natuurlijk water heeft een positief effect op de biodiversiteit in uw tuin.

INPLANTING

Een natuurlijk zwembad sluit beter aan bij de natuur en omgeving – uw tuin.