OVER ONS

Geoblauw is expert in het plaatsen van zwembaden. We zijn gespecialiseerd in ecologisch gezuiverde zwembaden en zwemvijvers. We bieden u een totaalproject en zorgen zo nodig ook voor uw tuinaanleg.

Over GEOBLAUW

Ons team, dat uit ervaren, dynamische en steeds goedgezinde professionals bestaat, staat al sinds 1994 elke dag vol passie klaar om uw dromen te realiseren. Kwaliteit en perfecte afwerking staan bij GEOBLAUW voorop. Met de nodige ervaring en technische inzichten zorgen wij voor een nauwgezette werfopvolging. We werken met de nodige inspiratie uw plannen verder uit. Onze medewerkers werken steeds met toewijding en veel inzet aan een sfeervolle afwerking van elk project.

Zwembaden hebben voor GEOBLAUW geen geheimen. Ruim 25 jaar adviseren wij u graag over de kwaliteiten van onze zwembaden en de ecologische voordelen van een zwemvijver. Onze specialisatie is het 100% natuurlijke zuiveringsproces van zwembaden en zwemvijvers, vrij van chemicaliën. Enkele van onze realisaties werden gelauwerd met verschillende binnen- en buitenlandse prijzen.

”Wij zorgen voor een glasheldere topkwaliteit! “

Een eigen zwembad of zwemvijver is een echte meerwaarde voor uw huis en tuin. Onze zwembaden zijn van de beste kwaliteit. We kiezen voor u de juiste producten volgens uw keuze, toepassing en ontwerp.

Sinds 1994 werken we vol passie aan topkwaliteit, of we nu een zwemvijver, een hybride zwembad of een biologisch gezuiverd ecozwembad installeren.  We hebben voldoende ervaring in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Als partner van BIOTOP bundelen we samen meer dan 50 jaar ervaring in natuurlijke zuiveringsprocessen.

Onze ecozwembaden zijn unieke creaties! Optisch gezien bekomt u van ons een traditioneel zwembad, maar toch heeft het de unieke eigenschappen van een zwemvijver: algenvrij helder water met verwarming, maar zonder chemische toevoegingen zoals chloor.

”Droomt u ook van elke dag vakantie?”

Met een brede keuze aan afmetingen, kleuren en accessoires geven we u de mogelijkheid om het zwembad van uw dromen samen te stellen. Ook voor uw tuin en terras kunnen wij prachtige ontwerpen creëren en uitvoeren. Het GEOGROEN team maakt van uw tuin een echte vakantiebestemming.

“Wenst u een offerte, contacteer ons vandaag!”

Als verdeler van Starline Monoblock zwembaden hebben we de topkwaliteit in huis. Deze zwembaden in één stuk zijn superieur in vormgeving en afwerking, zijn volledig geïsoleerd en kunnen snel geplaatst worden. Ze vormen dus een duurzame oplossing. Bovendien worden Starline zwembaden in België (Pelt) gefabriceerd.

6 Voordelen van natuurlijk gezuiverd water

VOORDELIG

Voor een natuurlijk gezuiverd zwembad zijn minder onderhoudsproducten nodig. Bovendien bespaart u ook op verbruik in elektriciteit ten opzichte van een chloor gezuiverd zwembad.

MILIEU

Uiteraard is het beter voor het milieu om geen chemische producten te gebruiken. Onze zwemvijvers en ecozwembaden maken geen gebruik van zware metalen, koper of ozon, die schadelijk kunnen zijn voor de natuur.
U

GLASHELDER

Naast een glasheldere service en afwerking, kunt u ook rekenen op glashelder water! Onze natuurlijke zuiveringssystemen bieden garantie op kristalhelder water zonder toevoeging van chemicaliën.

INPLANTING

Een natuurlijk zwembad sluit naadloos aan bij de natuurlijke elementen in uw tuin!

BIODIVERSITEIT

100% natuurlijk water zal een positief effect hebben op de biodiversiteit die zich voordoet in uw tuin.
N

HUID

Dezelfde stoffen die in chloorzwembaden schadelijk kunnen zijn voor het milieu, kunnen ook uw huid aantasten.
CONTACT