OVER ONS

Geoblauw is expert in het plaatsen van zwembaden. We zijn gespecialiseerd in ecologisch gezuiverde zwembaden en zwemvijvers. We bieden u een totaalproject en zorgen dus ook voor uw tuinaanleg.

6 Voordelen van natuurlijk gezuiverd water

VOORDELIG

Omdat voor een natuurlijk gezuiverd zwembad minder onderhoudsproducten nodig zijn. Daarnaast bespaar je ook op verbruik in elektriciteit ten opzichte van een chloor gezuiverd zwembad.

MILIEU

Uiteraard is het beter voor het milieu om geen chemische producten te gebruiken. Geen zware metalen, koper of ozon die schadelijk voor de natuur kunnen zijn.

U

GLASHELDER

Onze natuurlijke zuiveringssystemen bieden garantie op glashelder water zonder toevoeging van chemicaliën. Niet alleen een glasheldere service en afwerking dus!

BIODIVERSITEIT

100% natuurlijk water zal een positief effect hebben op de biodiversiteit die zich voordoet in uw tuin.

INPLANTING

Een natuurlijk zwembad sluit uiteraard beter aan bij de natuur en zijn omgeving, uw tuin!

N

HUID

Dezelfde stoffen die in chloorzwembaden schadelijk kunnen zijn voor het milieu, kunnen ook  je huid aantasten.

Over GEOBLAUW

Ons team, ervaren, dynamisch en steeds goedgezind staat al sinds 1995 elke dag vol passie klaar om uw dromen te realiseren. Kwaliteit en perfecte afwerking staan voorop. Met de nodige ervaring en technische inzichten zorgt Peter voor een nauwgezette werfopvolging. Sebastiaan werkt met de nodige inspiratie uw plannen verder uit. Met passie werken onze medewerkers aan een sfeervolle afwerking van elk project.

Zwembaden hebben voor GEOBLAUW geen geheimen. We adviseren u graag over de kwaliteiten van onze zwembaden en de ecologische aspecten van een zwemvijver. Onze specialisatie is het 100% natuurlijke zuiveringsproces van zwembaden en zwemvijvers, vrij van chemicaliën. Onze realisaties werden gelauwerd met verschillende binnen en buitenlandse prijzen.

”Wij zorgen voor een glasheldere topkwaliteit! “

Een eigen zwembad of zwemvijver is een echte meerwaarde voor je huis en tuin. Onze zwembaden zijn van de beste kwaliteit, we kiezen voor u de juiste producten volgens toepassing en ontwerp.

Of we nu een standaard chloor zwembad installeren of een biologisch gezuiverd zwembad. Sinds 1995 werken we vol passie aan kwaliteit We hebben voldoende ervaring ervaring in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Als partner van BIOTOP bundelen we meer dan 50 jaar ervaring in natuurlijke zuiveringsprocessen.

Onze ecozwembaden zijn unieke creaties! Optisch gezien bekomt u van ons een ‘gewoon’ zwembad, maar toch heeft die de unieke eigenschappen van een zwemvijver, algenvrij helder water met verwarming maar zonder chemische toevoegingen zoals onder andere chloor.

”Droomt u ook van elke dag vakantie?”

Met een brede keuze uit afmetingen, kleuren en accessoires geven we u de mogelijkheid om het zwembad van uw dromen samen te stellen. Ook de tuin en terras kunnen we in eigen beheer uitvoeren, ons GEOGROEN team maakt van uw tuin een vakantiebestemming.

“Wenst u een offerte, contacteer ons vandaag!”

Als dealer van Starline Monoblock zwembaden hebben we de topkwaliteit in in huis. Superieur in vormgeving en afwerking. Volledige geïsoleerd en een snelle plaatsing zorgen voor een duurzame oplossing. Bovendien worden Starline zwembaden in België (Overpelt) gefabriceerd.

CONTACT