Deze jaarlijkse wedstrijd werd georganiseerd door het magazine ZwembadenPlus en de beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA. Op vrijdag 7 december werden de prijzen tijdens een gala uitgereikt.

Ons project, is een zwemvijver met de ‘’looks’’ van een zwembad. Het is dan ook een STARLINE NOVA monoblock (antracietkleurig). Één van de topzwembaden met een uiterst onderhoudsvriendelijke en naadloze wand. Dit soort zwembaden wordt standaard ontwikkeld voor de chemische zwembadindustrie. Echter mits enkel aanpassingen zorgden wij ervoor dat het water op een 100% natuurlijke manier gezuiverd wordt. Het werd omgetoverd in een ecozwembad. Het polycarbonaat roldeck en de ingebouwde tegenstroom versterken die zwembadlook. Een plage zorgt voor een aangename rustplek. De minerale plantenzone en fosfaatfilter zorgen samen met de zandfilter voor een perfecte zuivering. Helder water verzekerd.

Ook de tuin, het poolhouse, de jacuzzi, de aanplantingen en de terrassen werden door ons verzorgd. Het maakt deze tuin tot een oase van rust voor een continu vakantiegevoel.

Het was onze vierde deelname aan deze wedstrijd. Bij elke deelname vielen we in de prijzen. Wat opnieuw de kwaliteit van onze projecten bevestigd. We danken dan ook onze medewerkers voor hun dagelijkse inzet en onze lieve klanten die ons de kans geven zulke projecten te mogen uitvoeren.

Ons project werd verkozen in de hoogste categorie +60 000 €.

Bekijk al onze winnende projecten:

2018 = 2e plaats – Zilver

2017 = 3e plaats – Brons

2016 = 2e plaats – Zilver

2015 = 1ste plaats – Goud