, Nieuwsbrief april 2020 – Zwemmen blijft gezond

Het zijn rare tijden, we leven momenteel in een voor ons heel vreemde wereld. We moeten ons voortdurend aanpassen en weten niet goed wat komen zal. De natuur echter, heeft er niet echt last van, integendeel. Ook een eigen zwembad/zwemvijver kan in deze tijd gewoon in gebruik blijven.

Misschien heeft u nu wel meer tijd om buiten te zijn? In ieder geval, de natuur staat niet stil. Maart is de periode om na de winter een ecozwembad/zwemvijver weer op te starten. Het zwemseizoen kan beginnen!

Ook GEOBLAUW blijft aan de slag. We leren ons werk uit te voeren met de nieuwe maatregelen en maken het er beste van. We willen u dan ook blijven informeren over onze zwembaden en zwemvijvers. Momenteel werken we aan 3 ecozwembaden. Benieuwd naar deze projecten? Hou dan zeker ons facebookpagina in het oog.

Als u uw dromen of plannen voor zwembad, zwemvijver of tuin met ons wil bespreken? Wij blijven bereikbaar per telefoon en mail. We kijken graag voor u persoonlijk hoe we u het beste kunnen informeren en verderhelpen. Aarzel niet ons te contacteren!

Maar bovenal zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Team GEOBLAUW

, Nieuwsbrief april 2020 – Zwemmen blijft gezond

OPSTARTEN VAN ECOZWEMBAD OF ZWEMVIJVER
Maart is de uitlezen maand voor de opstart van zwembad of zwemvijver. Het uitkuisen van de eventuele rolluikbak, afspuiten van het rolluik, verwijderen van bladeren alsook het reinigen van wanden en bodem behoren tot taken die net voor het zwemseizoen in orde worden gebracht. Verwarming en filterunit worden opnieuw aangesloten aan het zwembad. Verder dient er een check up te gebeuren van de technische installatie van zwembad/zwemvijver.
Bij het onderhouden en de opstarten van uw ecozwembad staat het GEOBLAUW team graag ter beschikking voor de nodige hulp of advies.

, Nieuwsbrief april 2020 – Zwemmen blijft gezond

TIP! INTENSIEVE ZWEMBADREINIGING
Na verloop van tijd zou u in het zwembad of zwemvijver wel eens last kunnen hebben om na de winter hardnekkig vuil volledig weg te krijgen van de wanden of bodem. Indien de borstels of zwembadrobot dit klusje niet geklaard krijgen, hebben wij de oplossing! Het grondig reinigen van wanden en bodem is voor ons nieuw intensief hogedruktoestel een koud kunstje…

Wij komen langs en zorgen voor de grondige reiniging met een prachtig resultaat dat ook een hele tijd stand houdt! Bekijk in dit filmpje zelf het resultaat…

, Nieuwsbrief april 2020 – Zwemmen blijft gezond

VAKANTIE IN EIGEN TUIN
Droomt u over vakantie in eigen tuin? Een eigen ecozwembad of zwemvijver blijft een goede en duurzame investering waar u het hele jaar rond van kan genieten. Zelfs al kan u in de winter niet zwemmen, het blijft een prachtig zicht in uw tuin. Bekijk dit filmpje en geniet…