Ieder jaar organiseert BSPA vzw (vereniging voor zwembadbouwers) en ZwembadenPlus een wedstrijd voor zwembad- en zwemvijverbouwers. Dit jaar vielen wij opnieuw in de prijzen. We hebben deelgenomen met 2 projecten, resultaat GOUD én BRONS!

We zijn terecht erg fier op ons team en deze resultaten. Dit is een prachtige manier om het jaar 2020 jaar positief af te sluiten! Dat was best een uitdagend jaar, we hebben ons vaak moeten aanpassen maar hebben doorgezet. Deze bekroning doet ons team dan zeker veel deugd!

GOUD

De winnaar is een bouwkundig ecozwembad (11x3m)met plantenfilter. Afgewerkt met een antraciet blauwe FPP liner. Afgeboord met een minimalistische grasrand. De plage die dienst doet ter voorbereiding van een roldeck. De elegante inlooptrap aan het zwembad maakt het vakantiegevoel volledig. En extra gezond door de natuurlijke zuivering van Biotop, voor zwemwater 100% vrij van chemicaliën!

Dit ecozwembad won in de categorie zwemvijvers tot € 40.000 en kreeg z’n goede punten voor de kwalitatieve en mooie afwerking en gebruik van ecologische en duurzame materialen.

Meer over dit project:

https://www.geoblauw.be/project/een-tuin-om-te-relaxen-of-je-helemaal-uit-te-leven/

Dit monoblock zwembad (10x4m) wordt ook natuurlijk gezuiverd, de planten filterzone werd apart van het zwembad in de tuin verwerkt. Op het eerste zicht lijkt het een klassiek chloorbad, maar ook dit zwemwater is dus 100% vrij van chemicaliën. De hoge waterlijn tot net onder de betonnen “mega smooth” randstenen zorgt voor het unieke karakter van de Starline Nova Line. Dat wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve skimmersysteem. Dit ecozwembad werd 3de in de categorie Monoblockzwembaden tot € 60.000 en kreeg z’n punten voor de knappe vormgeving en type monoblock: strak, naadloos en gemakkelijk in onderhoud, de natuurlijke zuivering en prachtige inplanting in de tuin. De tuin werd vakunig onder handen genomen door ons Geogroen team. 

Meer over dit project:

https://www.geoblauw.be/project/minimalistisch-design-met-strakke-lijnen-hoge-waterlijn-tot-net-onder-de-randsteen/

Bekijk al onze winnende projecten:

2019 = 3e plaats – Brons

2018 = 2e plaats – Zilver

2017 = 3e plaats – Brons

2016 = 2e plaats – Zilver

2015 = 1ste plaats – Goud

CONTACT