Ieder jaar organiseert BSPA vzw (vereniging voor zwembadbouwers) en ZwembadenPlus een wedstrijd voor zwembad- en zwemvijverbouwers. Dit jaar viel GEOBLAUW opnieuw in de prijzen. We namen deel met 2 projecten, resultaat: GOUD én BRONS!

We zijn terecht erg fier op ons team en deze resultaten. Dit is een prachtige manier om het jaar 2020 jaar positief af te sluiten! Dat was best een uitdagend jaar, we hebben ons vaak moeten aanpassen maar hebben doorgezet. Deze bekroning doet ons team dan zeker veel deugd!

GOUD

De winnaar is een bouwkundig ecozwembad (11x3m) met plantenfilter. Afgewerkt met een antraciet blauwe FPP liner. Afgeboord met een minimalistische grasrand. De plage die dienst doet ter voorbereiding van een roldeck. De elegante inlooptrap aan het zwembad maakt het vakantiegevoel volledig. En extra gezond door de natuurlijke zuivering van Biotop, voor zwemwater 100% vrij van chemicaliën!

Dit ecozwembad won in de categorie zwemvijvers tot € 40.000 en kreeg z’n goede punten voor de kwalitatieve en mooie afwerking en gebruik van ecologische en duurzame materialen.

Meer over dit project vind je hier. 

Geoblauw verkozen tot beste zwemvijverbouwer van België., Verkozen tot beste zwemvijverbouwer van België

 

BRONS

Dit monoblock zwembad (10x4m) wordt ook natuurlijk gezuiverd, de plantenfilterzone werd apart van het zwembad in de tuin verwerkt. Op het eerste zicht lijkt het een klassiek chloorbad, maar ook dit zwemwater is 100% vrij van chemicaliën. De hoge waterlijn tot net onder de betonnen “mega smooth” randstenen zorgt voor het unieke karakter van de Starline Nova Line. Dat wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve skimmersysteem. Dit ecozwembad werd 3de in de categorie Monoblockzwembaden tot € 60.000 en kreeg z’n punten voor de knappe vormgeving en type monoblock: strak, naadloos en gemakkelijk in onderhoud, de natuurlijke zuivering en prachtige inplanting in de tuin. De tuin werd vakkundig onder handen genomen door ons Geogroen team. 

Meer over dit project vind je hier.

Bekijk al onze winnende projecten:

2019 = 3e plaats – Brons

2018 = 2e plaats – Zilver

2017 = 3e plaats – Brons

2016 = 2e plaats – Zilver

2015 = 1ste plaats – Goud