Opnieuw in de prijzen!

Met de grootste zorg werken we aan kwalitatieve en duurzame realisaties. We zijn innovatief en meten onze projecten graag met andere spelers op de markt. Zo namen we dit jaar weer deel aan de wedstrijd voor Belgische zwembad en zwemvijverbouwers, georganiseerd door BSPA vzw (vereniging voor zwembadbouwers) en ZwembadenPlus We vielen opnieuw in de prijzen, voor het 7e jaar op rij in de top 3! We zijn bijzonder trots op het ganse GEOBLAUW team voor deze uitzonderlijke prestatie, jaar na jaar opnieuw!
Zilver voor beste zwemvijverbouwer van België., Zilver voor beste zwemvijverbouwer van België 2021

De ZILVEREN zwemvijver ‘21:

Het prachtige zicht op deze zwemvijver en omgeving alleen al, doet je wegdromen in alle rust. Eens in het water is het genieten van 100% natuurlijk en helder zwemwater. Deze zwemvijver werd bouwkundig opgebouwd en afgedicht met een FPO-liner in antracietkleur. De plantenfilter van Biotop werd in een heel natuurlijke vorm aangebouwd en verweven in de verdere kleurrijke aanplantingen. De zwemvijver is voorzien van een solar roldeck en een warmtepomp voor een extra langzwemseizoen.
Meer over dit project: Puur genieten van water en natuur – GEOBLAUW   Meer over wedstrijden van GEOBLAUW: – Verkozen tot beste zwemvijverbouwer van België – GEOBLAUW (2020) – Wat een erkenning! – GEOBLAUW (2015-2019)