Een heerlijke aanvulling voor je tuin

Maak de wellness beleving in uw eigen tuin compleet en geniet nog langer tijdens de frissere maanden. Combineer uw zwembad of zwemvijver met een sauna en geniet na een heerlijk warme sessie van een verfrissende duik. Uw zintuigen staan zeker weer op scherp!

Pod-sauna van Abisco

Deze Pod-sauna’s zijn mooi, robuust en gemaakt uit duurzaam Canadees cederhout. Deze houtsoort kan elk Belgisch zomer- en winterweer aan, zonder zijn looks of weersbestendigheid te verliezen en geurt heerlijk naar de Canadese bossen. Dankzij zijn sterke isolerende eigenschappen, zorgt het hout voor een duurzame verwarming van je sauna.

Ontdek meer

Naast dit type sauna, zijn er nog heel wat mogelijkheden. 

  • een binnensauna als ideale aanvulling voor uw poolhouse
  • een zelfbouw sauna
  • een kleinere of grotere buitensauna
  • een sauna met panoramisch zicht
  • of een sauna op maat van uw wensen
  • nog meer mogelijkheden vindt u op de website van Abisco

Heeft u vragen of wilt u de pod sauna bekijken in onze demotuin, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.