ZILVER EN BRONS !

Met de grootste zorg werken we aan kwalitatieve en duurzame realisaties. We zijn innovatief en meten onze projecten graag met andere spelers op de markt. Op het einde van ieder jaar nemen we deel aan de wedstrijd voor Belgische zwembad en zwemvijverbouwers, georganiseerd door BSPA vzw (vereniging voor zwembadbouwers) en ZwembadenPlus.

Onze kwaliteit en service werden opnieuw beloond, voor het 8ste jaar op rij mogen we weer in de prijzen delen! Dit jaar met maar liefst 2 projecten.

We zijn bijzonder trots op het ganse GEOBLAUW team voor deze uitzonderlijke prestatie, jaar in jaar uit!

Ecozwembad en terras langs strakke woning met zicht op velden

Het zilver gaat naar…

Een zwemvijver in de stijl van een modern zwembad! Ons ecozwembad concept doet het geweldig. Een strakke waterpartij die aansluit aan de woning via het terras. En toch geniet u van 100% natuurlijk gezuiverd zwemwater. Ook de plantenfilterzone draagt visueel bij aan dit mooie plaatje. 

Dit ecozwembad werd bouwkundig opgebouwd en afgedicht met een FPO-liner in antracietkleur. Het zwembad is voorzien van een ingebouwd solar roldeck en een warmtepomp voor een extra langzwemseizoen.

Meer over dit project: Een paar stappen naar puur zwemplezier

 

Ecozwembad en terras langs strakke woning met zicht op velden
natuurlijk zwembad in stadstuin

Een bronzen medaille voor…

Een Groots ecozwembad in kleine stadstuin, mogelijk gemaakt door de Biotop compactfilter. Voor de wedstrijdorganisatie valt deze onder de  categorie Hybride zwembaden, maar ook hier alleen 100% natuurlijk zwemwater. Elke centimeter van de tuin werd goed benut. De weeldigere beplanting rondom het zwembad creeërt een oase vlak bij huis.

Ook dit ecozwembad werd bouwkundig opgebouwd en afgedicht met een FPO-liner in antracietkleur. Het zwembad is voorzien van een ingebouwd solar roldeck en een warmtepomp voor een extra langzwemseizoen.

Meer over dit project: Groots ecozwembad in kleine tuin

 

Geoblauw ecozwembaden verdienen zilver en brons, GEOBLAUW trots op zilver en brons!